Xander De Rycke plaatst eindejaarsshow (opnieuw) integraal gratis online

Video: YouTube

Comedian Xander De Rycke speelde de voorbije twee maanden meer dan 15 uitverkochte shows in Vlaanderen met zijn vervolg op “Houdt Het Voor Bekeken”. Afgelopen donderdag sloot hij de tour af in Arenbergschouwburg Antwerpen. De voorstelling werd er gecapteerd en is sinds woensdagavond – net als de vorige editie – gratis en integraal online te bekijken.

In “HHVB 2016-2017” blikt De Rycke terug op de Vlaamse tv- en filmproducties die tussen september 2016 en september 2017 te zien waren. Hij analyseert de filmsuccessen van F.C. De Kampioenen, De Premier en De Buurtpolitie en verklaart de flop van De Romeo’s film. Op televisioneel gebied hekelt hij vol afschuw Nieuwe Buren, waarin James Cooke en Karen Damen zich enige tijd in de kansarmoede begeven. “Ik groeide zelf in armoede op. Als ik James Cooke dan zie kokhalzen in een sociale woning vind ik dat ronduit degoutant.”, zei De Rycke eerder in een interview.

Onze recensent was twee maanden geleden alvast onder de indruk van de show. Lees in onze plusomgeving hoe hij “Houd Het Voor Bekeken” bekroonde met vier sterren.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees