Nog nét voor de feestdagen: vijf nieuwe winkels van start op A12 in Schelle

Nog nét voor de feestdagen: vijf nieuwe winkels van start op A12 in Schelle
Schelle -

In het winkelgebied A12 Shopping, waar nu al Decathlon zit (Schelle), komen er de volgende weken liefst vijf zaken bij. Hema, Ici Paris XL, Leonidas, Proximus en Panos zijn op komst naar dit winkelpark.

Het lintje van de nieuwste uitbreiding van het winkelcomplex wordt volgende week donderdag doorgeknipt. Oorspronkelijk was deze zone een woonboulevard. Maar dat was geen doorslaand succes: in 2003 stonden de - overigens kwalitatieve - winkelpanden op één na leeg.

Tot ontwikkelaar Quest for Property zijn tanden in het uitdagende project zette. Dat trok eerst Decathlon aan. Aanvullende winkels werden vervolgens zorgvuldig uitgekozen om het plaatje te vervolledigen tot een winkelpark met een breed aanbod op zo’n 30 000 m². H&M en Standaard Boekhandel waagden de sprong. Nu komen daar dus HEMA, ICI Paris XL, Leonidas en Proximus bij. Ook Panos, dat al vertegenwoordigd was, krijgt een nieuwe plek. Behalve nieuwe winkelruimtes voorziet de uitbreiding ook in gemeubelde kantoorruimtes die als co-working space bestemd zijn voor de retailers en hun medewerkers.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio