“Mijn tattoo verpest mijn seksleven”

Wat een grappige actie leek op haar zeventien, achtervolgt Holly nu nog steeds. Een tattoo vlak in de buurt van haar intieme delen, is haar grootste nachtmerrie geworden. Vooral de betekenis van de zin veroorzaakt het schaamrood op haar gezicht. “Mijn tattoo verpest mijn seksleven”, zegt de Britse Holly, die zich nu wanhopig tot tv-programma ‘E4’s Tattoo Fixers’ heeft gericht. Haar verhaal gaat razendsnel viraal, als voorbeeld van een verschrikkelijke keuze van vlees en bloed.

Toen ze 17 was, kreeg Holly samen met een vriend een “geweldig idee”. Ze dachten dat het wel leuk zou zijn als ze bij elkaar een tattoo zouden zetten. Lachend kochten ze een inktpistool. In blauwe hoofdletters liet Holly “eat me” schrijven, wat in straattaal zoveel betekent als “heb orale seks met mij”. De vijf letters liet ze vlak boven haar lies schrijven.

Nu is het lachen Holly vergaan. Ze schaamt zich dood, wanneer mensen haar tattoo kunnen zien. Zwemmen in bikini dat doet ze al lang niet meer. Zelfs haar gynaecologen kijken vreemd op. “Het is écht gewoon gênant. Nu besef ik hoe stom het eruitziet”, legt ze verdrietig uit in het tv-programma. Bedpartners vinden haar inkttekening een serieuze afknapper. “Het is verschrikkelijk. Ik haat die tattoo echt. Soms reageren ze zelfs tijdens de seks kwaad dat ze geen instructies nodig hebben.”

De E4’s Tattoo Fixers besloten haar nu te helpen. Artiest Alice Perrin en Stephen ‘Sketch’ Porter tekenden een nieuw ontwerp, dat haar twee woorden zou bedekken. Ze lieten haar kiezen tussen een lotusbloem of een mandala. “Het mag wel iets mooi zijn nu, hé!” klonk het. Het resultaat mocht er wezen en Holly is dolgelukkig. “Dit was de pijn zo waard.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees