Fictie botst met realiteit: Koen uit ‘De Buurtpolitie’ maakt selfie met machtigste politievrouw De Bolle

Fictie botst met realiteit: Koen uit ‘De Buurtpolitie’ maakt selfie met machtigste politievrouw De Bolle

We durven al eens vergeten dat de verhalen uit VTM-programma ‘De Buurtpolitie’ geen realiteit zijn. En “Koen” (gespeeld door Andy Peelman) helpt alvast niet om de verwarring uit de wereld te helpen. De “politieman” besloot immers om een selfie te nemen met zijn “nieuwe baas”, Cathérine De Bolle, de kersverse directeur van Europol. Tot hilariteit van zijn fans.

Heel wat mensen op Instagram moesten lachen toen VTM de foto deelde van Andy Peelman en Cathérine De Bolle. Een originele selfie waardoor de grens tussen fictie en realiteit even heel troebel wordt.

LEES OOK. (+) Vijf jaar geleden regelde ze nog het verkeer in Ninove, nu is ze de machtigste politievrouw van Europa

Fictie én realiteit

Andy Peelman had er net een draaidag opzitten als acteur in ‘De Buurtpolitie’, toen hij De Bolle tegenkwam bij Medialaan. Een grappig toeval. Andy speelt immers de rol van Koen, een agent uit het politieteam van de fictiereeks. Zo kon de fictieve agent even op de foto met de vrouw die in realiteit zijn baas zou zijn.

Om het nog ingewikkelder maken: de foto is niet alleen een botsing tussen fictie en realiteit. De Bolle is immers ook écht zijn bazin. Als machtigste politievrouw van Europa heeft ze nu immers alle Europese agenten onder zich. Wat niet iedereen weet, is dat Andy Peelman ook in het echte leven een politieman is, naast zijn job als acteur. Hij werkt al jaren samen met zijn hond Barry bij de politiediensten van Brussel mee om orde op zaken te stellen.

LEES OOK.Agent Koen op tv, inspecteur Andy in het echt

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees