Vader deelt hilarisch interview van zijn dochtertje met hun kat

Vader deelt hilarisch interview van zijn dochtertje met hun kat

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Toen vader Paul Duane zag dat zijn dochter een interview had gehouden met hun kat, proestte hij het uit van het lachen. De 10-jarige Gabi uit Ierland had “een gesprek” gehad met huisdier Coco. Het relaas had ze zorgvuldig uitgeschreven. De zwarte kat was heel duidelijk in haar antwoorden.

Gabi heeft zich de antwoorden dan misschien ingebeeld, maar het gesprek met haar kat was duidelijk gebaseerd op eerdere ervaringen. Hoewel ze dikke vriendjes zijn, escaleerde het interview al snel, toen Gabi lastige vragen ging stellen.

“Gabi had enkele tekeningen gezien waarop aangeduid was waar katten graag geaaid worden. Ze vond het interessant, dus ze wou zelf ook zo’n diagram tekenen. Maar dat lukte niet goed, dus besloot ze om onze kat dan maar zelf te interviewen”, lacht Paul.

Dit schreef ze neer:

INTERVIEW MET COCO!

Ik: Coco. Mag ik je aaien over je kop?

Coco: Absoluut, doe maar!

Ik: Over je rug?

Coco: Tuurlijk.

Ik: Over je buik?

Coco: IK VERBIED HET JE OM OOIT MIJN BUIK AAN TE RAKEN!!!

Ik: Over je poten?

Coco: NEE!!!

Ik: Over je staart?

Coco: ABSOLUUT NIET!

Ik: Over je achterste?

Coco: WAT IS ER MIS MET JOU? DIT INTERVIEW IS VOORBIJ!

Schrijfster in spe

De hilarische conversatie tussen Gabi en haar kat leverde al meer dan 170.000 likes op. Haar vader roemt het schrijftalent en de verbeeldingskracht van de 10-jarige. “Ze is zo’n grote fan van J.K. Rowling en ooit wil ze zelf schrijver worden. Of journalist. Als we dit zien, denken we dat ze een geweldige kans maakt”, lacht de man in een interview met Mashable.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees