Philippe Cracco promoot bedrijf met stripshow: “Ach, het zijn maar tetjes”

Philippe Cracco promoot bedrijf met stripshow: “Ach, het zijn maar tetjes”

Foto: © Alexander Meeus

Zakenman Philippe Cracco is in opspraak gekomen met een seksistisch incident. Tijdens de bedrijvendagen in Kortrijk Xpo lokte hij potentiële klanten voor Jobfixers, zijn nieuwe interimbedrijf, met een opvallende stripact, begeleid met pornografische beelden.

“Ach, het zijn maar wat tetjes”, relativeert zijn zakenpartner Lieven Bonamie aan Het Laatste Nieuws. Volgens de verantwoordelijken van Jobfixers ging het om een “ludieke marketingactie”. De stripacts zouden bovendien achter een gordijn plaatsgevonden hebben, zodat enkel wie wou kijken het kon zien. Maar Kortrijk Xpo kan er niet mee lachen, en wil zijn reglement aanpassen om dit soort acts te ­vermijden.

Cracco, bekend van het programma The Sky is the Limit van televisiezender Vier, kwam al eerder in opspraak door een seksistisch incident. Oudere vrouwen klaagden bij de start van zijn nieuwe interimbedrijf dat ze de baan moesten ruimen voor jongere exemplaren. Die werden gelokt met opvallende rode schoenen met hoge hakken. Cracco haalde de jongste tijd ook herhaaldelijk de media door zijn knipperlichtrelatie met de 20 jaar jongere Aisha Van Zele.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees