Mode

Rara… Hoeveel kosten de (peperdure) sokken van Rihanna?

Rara… Hoeveel kosten de (peperdure) sokken van Rihanna?
Popster Rihanna amuseert zich op Instagram door foto’s van zichzelf in designerkledij te delen. Op het laatste kiekje draagt ze in haar muiltjes witte kousen van Gucci ter waarde van - ga even zitten - 1.340 dollar. Dat is omgerekend 1.136 euro, en je mag ze niet in de wasmachine steken..

De sokken zijn versierd met kristallen G’s, het logo van het Italiaanse merk, en werden tijdens de meest recente Resort modeshow in Milaan bij het grote publiek geïntroduceerd. Riri combineerde de dure bling-sokken met een zwarte slipdress en een donsjas.
 


Voor de dames die de shine bright toer op willen en de sokken aan hun verlanglijstje voor Kerstmis zullen toevoegen: deze delicate exemplaren gooi je volgens modeblad Vogue maar beter niet in de wasmachine, noch in de droogkast. De sokken weken in een mengsel van Woolite, biologische witte azijn, koud water en bidden dat de kristallen niet losraken lijkt een mogelijk veilige aanpak…
 


Het is niet de eerste keer dat Rihanna pronkt met glitter van Gucci, tot voor kort het populairste merk ter wereld. Afgelopen zomer droeg ze een peperduur, licht transparant glitterpak van het luxelabel tijdens een bezoekje aan muziekfestival Coachella. Het is ook niet de eerste keer dat ze de show steelt met sokken. In samenwerking met het Amerikaanse label Stance heeft ze een feestelijke collectie op de markt gebracht onder met haar eigen label Fenty. Die zijn een pak goedkoper - rond de 21 euro voor kniekousen - dan de Gucci’s.

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees