Celebs

Prins William en prins Harry kondigen een blijvende herinnering aan hun mama aan

Prins William en prins Harry kondigen een blijvende herinnering aan hun mama aan

Foto: AP

Prinses Diana kwam twintig jaar geleden om het leven bij een zware autocrash in Parijs en dat werd het hele jaar door op alle mogelijke manieren herdacht. Prins William en prins Harry willen het jaar graag mooi afsluiten met een blijvende herinnering aan hun mama: een herdenkingsbeeld.

De prinsen hebben recent aangekondigd dat ze Ian Rank-Broadley, de beeldhouwer die ook het beeld van Queen Elizabeth heeft gemaakt en alle Britse munten heeft gedecoreerd, de opdracht hebben gegeven om een standbeeld van prinses Diana te laten maken. 

Wanneer het standbeeld af zal zijn, werd nog niet aangekondigd. Het krijgt sowieso een plek rond Kensington Palace. "We kijken er enorm naar uit", aldus de prinsen. "Zo zal iedereen die Kensington Palace bezoekt, kunnen zien welke fantastische vrouw mama was." 

Prins Harry (33) en prins William (35) maakten van de gelegenheid ook gebruik om iedereen te bedanken die er dit jaar zo'n mooi herdenkingsjaar voor Diana van heeft gemaakt. "We zijn een paar keer echt geraakt door alle lieve woorden en herinneringen die naar boven kwamen. Mama's ziel en werk leeft nog steeds verder, zelfs twintig jaar na haar dood", vertelden de prinsen aan People. 
 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees