Celebs

Gert Verhulst kampte na zijn scheiding met een depressie

Gert Verhulst kampte na zijn scheiding met een depressie

Foto: *

In het programma 'De Rotonde' op Radio 2 vertelt Gert Verhulst heel eerlijk over zijn relaties en over de zware periode na zijn scheiding. "Dat was voor mij heel stresserend. Ik wilde een goede papa zijn en mijn kinderen mochten niets te kort komen. Ik kreeg het niet gecombineerd met mijn job."

In het interview met Christel Van Dyck op Radio 2 vertelt Gert Verhulst heel open over zijn scheiding in 2003 en wat die periode met hem en zijn kinderen heeft gedaan.

Depressie

"Dat was een heel stresserende periode. Mijn ex-vrouw en ik hadden co-ouderschap en ik wilde er zoveel mogelijk zijn voor mijn kinderen. Ik wilde niet dat ze zouden lijden en mocht er niet aan denken dat ze iets te kort zouden komen." De Studio 100-baas vertelt in het interview hoe hij zichzelf voortdurend voorbijliep in die periode. "Ik voelde me schuldig tegenover mijn kinderen en zat op mijn tandvlees omdat mijn leven toen heel moeilijk te combineren was met mijn carrière."

"Ik ben toen in een soort van depressie gesukkeld. Daar kwam dan nog bij dat de relatie met Karen in die periode ook op de klippen is gelopen. Dat is allemaal niet bevorderlijk voor de levenskwaliteit.” Gert Verhulst besliste toen om hulp in te roepen en geeft toe dat het een zware periode was, maar dat de band met zijn kinderen er wel sterker door is geworden. 

Kinderwens

In het interview voor 'De Rotonde' polst Christel Van Dyck ook nog naar de kinderwens van Gert Verhulst. "Ik laat de keuze volledig bij mijn vrouw. Momenteel is de kinderwens er niet, maar mocht dat toch zo zijn, dan vind ik niet dat ik het recht heb om haar dat te ontzeggen."

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees