De wereld van Margot op z’n kop: zo nam ‘Sorry voor Alles’ zijn nieuw slachtoffer beet

De wereld van Margot op z’n kop: zo nam ‘Sorry voor Alles’ zijn nieuw slachtoffer beet

Foto: vrt

De start van het tweede seizoen van ‘Sorry voor Alles’ heeft zijn start niet gemist, met daarin een mooie hoofdrol voor Margot Vandersmissen (22), die de gekste maand van haar leven beleefde. Een overzicht van de hoogtepunten.

Enkele weken lang moest Raf alles filmen waarvan hij dacht dat ‘Sorry voor Alles’ er iets mee te maken had. Maar wat er dan gebeurde, verwachtte niemand. Raf blijkt niet de echte kandidaat. Maar wie dan wel? Die zit nietsvermoedend in de studio: de 22-jarige Margot!

Video: VRT

Margot werd gecontacteerd door MNM om een testje te doen vanop de VRT-toren in Brussel. Zonder te beseffen verbrak ze het record ‘duet zingen vanop afstand’, samen met de Australische zanger Isaiah Firebrace. Hij ging afgelopen jaar voor Australië naar het Eurovisiesongfestival. Margot zong vanop het VRT-gebouw haar zelfgeschreven nummer ‘Thrill of the Chase’. Op hetzelfde moment zong Isaiah dat in vanuit Australië. Zo verbrak Margot samen met Isaiah het wereldrecord ‘duet zingen vanop afstand’, zonder dat ze het zelf door had!

Video: vrt

Hoe lang kan Margot blijven luisteren naar flauwe mopjes? Haar vriendin Laura regelde voor haar een date met Pieter die wel erg graag moppen tapt.

Margot is een grote van fan Wim Soutaer en het nummer ‘Allemaal’ kent ze dan ook helemaal vanbuiten. Wim is op zijn beurt een grote fan van haar en wil dat bezingen in een nieuw nummer. Maar eerst moet hij meer over haar te weten komen. En daarna maakt hij speciaal voor haar het nummer “Wachten op Margot”.

Video: vrt

Het nummer en de videoclip van “Wachten op Margot” worden maandag gelanceerd. Vanaf dan is het nummer ook overal te koop. Kandidate Margot zingt daarbij trouwens de backing vocals.

De wereld van Margot op z’n kop: zo nam ‘Sorry voor Alles’ zijn nieuw slachtoffer beet
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees