Celebs

Gigi Hadid poseert met okselhaar en daar heeft niet iedereen het makkelijk mee

Gigi Hadid poseert met okselhaar en daar heeft niet iedereen het makkelijk mee

Foto: Isopix

Gigi Hadid is te zien in een reeks filmpjes van LOVE magazine en daarin bokst ze en toont ze haar atletisch vermogen, maar dat allemaal mét okselhaar. Omdat het duidelijk in beeld komt, lijkt het te gaan om een statement, maar daar is niet iedereen even blij mee.

Elk jaar in december lanceert LOVE magazine zijn eigen adventskalender. Het gaat om een reeks filmpjes waarin de modellen van het moment aan bod komen en dus kon Gigi Hadid niet ontbreken. Toch is het haar filmpje dat tot nu toe het meeste stof doet opwaaien en dat enkel omdat ze er in te zien is met een behoorlijke pluk okselhaar onder de armen. 

Iets wat voor veel mensen nog steeds een brug te ver blijkt te zijn, gezien de commentaren onder de filmpjes die op Instagram werden gedeeld. "Ze is bijna zo eng als mijn hamster", klinkt het onder meer. Of nog: "Ik weet dat het iets natuurlijk is, maar jeetje wat vies."

Niet meteen de reacties die het 22-jarige topmodel ongetwijfeld voor ogen had. "De kalender is een viering van epische mensen die grenzen durven verleggen", had ze daarover nog gezegd. Een boodschap die dus niet iedereen goed begrepen had.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees