Vrouw sterft nadat ze vier keer wordt overreden, niemand stopte

Vrouw sterft nadat ze vier keer wordt overreden, niemand stopte

Foto: Google

In de Londense wijk Tulse Hill is een vrouw aangereden door een vrachtwagen toen ze de baan overstak, nadien werd ze ook nog door twee personenwagens én een tweede vrachtwagen geraakt. Geen van de vier voertuigen stopte. De vrouw, die tussen de 20 en 30 jaar oud zou zijn, overleed aan haar verwondingen.

De jonge vrouw werd maandagochtend rond 6 u. 45 aangereden door een eerste vrachtwagen toen ze Norwood Road overstak, daarna werd ze nog door drie andere voertuigen geraakt. Dat zegt de politie in Londen. Geen van de bestuurders stopte.

De vrouw werd ter plaatse behandeld, maar ze kon niet meer gered worden. De hulpdiensten verklaarden haar dood rond 7 u. 20. De officiële identificatie moet nog plaatsvinden, de politie probeert nog steeds de naaste familie van het slachtoffer op te sporen.

De Metropolitan Police onderzoekt de zaak. “Ik doe een beroep op iedereen die getuige was van het ongeval en de momenten erna om contact op te nemen met ons”, klinkt het bij detective Alastair Middleton. “Ik spoor ook de bestuurders van alle vier de voertuigen aan om naar voren te stappen en met mijn team te praten.”

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees