Celebs

Heeft Tanja Dexters opnieuw jongere man aan de haak geslagen?

Heeft Tanja Dexters opnieuw jongere man aan de haak geslagen?

Foto: Isopix

Na haar romance met profwielrenner Ignazio Moser (25) heeft het er alles van weg dat Tanja Dexters (40) opnieuw de liefde heeft gevonden in de armen van een stukken jongere man, de 22-jarige West-Vlaamse basketballer Gillian Schouteet (22). Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Tanja Dexters schuimt voorlopig de vele premières en feestjes af in haar eentje, maar achter de schermen blijkt er toch een en ander te bewegen. Zo zou ze een nieuwe man aan de haak hebben geslagen. Na haar mislukte romance met de 15 jaar jongere Ignazio Moser is nu de 18 jaar jongere en meer dan 2 meter grote Gillian Schouteet (links op de foto onderaan) uit het West-Vlaamse Sijsele aan de beurt.

Ook hij is een sportieveling en speelt basketbal in eerste landelijke, het is ook daar dat de twee voor het eerst in de openbaarheid werden gespot en dat meteen al kussend. Daarnaast is hij aan de slag als politie-inspecteur in Knokke-Heist. Voorlopig lijkt het er wel op dat Tanja hem uit de schijnwerpers houdt, want op sociale media deelde ze nog geen kiekjes met hem. 

Ondertussen heeft ook Miguel Dheedene (44), de ex van Tanja en papa van hun dochtertje Valentina, de liefde gevonden bij een jongere vrouw. Dat nieuws bevestigde hij al zelf in de pers.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees