Celebs

Volslanke dochter van David Hasselhoff poseert in lingerie voor magazine

Volslanke dochter van David Hasselhoff poseert in lingerie voor magazine

David Hasselhoff met zijn dochters Taylor (links) en Hayley (rechts). Foto: Isopix

Hayley Hasselhoff is de 25-jarige dochter van David Hasselhoff, de acteur die dankzij 'Baywatch' en 'Knight Rider' wereldberoemd werd. Zelf staat ze ook graag in de schijnwerpers en benadrukt dat nu met een fotoshoot in lingerie in het magazine SLiNK. Eén opvallend detail wel: in tegenstelling tot heel wat andere Hollywood-nakomelingen is ze een jongedame met een maatje meer.

David Hasselhoff kreeg met actrice en ex-vrouw Pamela Bach twee dochters: Hayley en Taylor. Ze hebben er beide al enkele tv-rolletjes opzitten, maar Hayley is sinds haar veertiende ook aan de slag als plus-sizemodel bij Ford Models.

In plaats van met haar gewicht te worstelen, is ze trots op wie ze is en wil zich dan ook niet wegsteken, ook al is ze opgegroeid in Hollywood waar magerzucht nog steeds de norm is. Dat doet ze nu letterlijk door in lingerie te poseren voor SLiNK. 

"Ik ben heel trots om op de cover van het magazine te staan. Wij vrouwen moeten van onze lichamen houden voor alles wat ze ons geven en niet enkel voor hoe ze er uitzien", zegt ze in een reactie aan Daily Mail. "Ik voelde me net sterker door die lingerie te dragen en in dat moment al mijn lichamelijke gebreken te omarmen."

 

 

Een bericht gedeeld door Hayley (@hhasselhoff) op

 

 

Een bericht gedeeld door Sunil Hatwal (@sun_hwr) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees