Celebs

“Dakota Johnson en Chris Martin zijn verliefd”

“Dakota Johnson en Chris Martin zijn verliefd”
Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat de Britse Coldplay-frontman Chris Martin (40) en de Amerikaanse ‘50 Shades’-actrice Dakota Johnson (28) een koppel vormen. Dat schrijft entertainmentblad Us Weekly.

“Dakota en Chris zijn zeker samen’, weet een anonieme bron. “Ze hebben elkaar heel goed leren kennen en voelen zich heel comfortabel in elkaars gezelschap. Chris zendt zijn muziek door naar Dakota om haar mening te vragen. Dit is veel meer dan zomaar een flirt”, klinkt het nog.

Dan is er ook nog de publiekelijke date van afgelopen maand. De twee gingen in Israël samen naar een concert van Nick Cave en werden in elkaars gezelschap gezien tijdens een etentje. “Ze kwamen samen binnen en zaten aan een tafel voor twee in een hoek. Ze leken heel blij om elkaar te zien en stopten niet met praten”, verklapt een ooggetuige.

Flirterig op restaurant

Hij spitste zijn oren en kon horen waarover het ging. “Ze brachten elkaar op de hoogte van hun projecten. Ze zei waar ze de komende maanden naartoe reist voor het werk en vroeg aan hem wat hij dacht. De twee luisterden en respecteerden elkaars mening. Hij was heel charmant en zijn gezicht sprankelde tijdens het gesprek. Het werd ook duidelijk dat ze van zijn muziek houdt. Ze flirtten voortdurend. Hij betaalde het eten en hield bij het buitenwandelen de deur voor haar open”, klinkt het.

Chris Martin was voorheen getrouwd met actrice Gwyneth Paltrow, met wie hij twee kinderen heeft: dochter Apple (13) en zoon Moses (11). De muzikant had eerder iets met actrices Jennifer Lawrence en Annabelle Wallis. Dakota werd recent nog gelinkt aan Jon Hamm, die in ‘Mad Men’ gestalte geeft aan rokkenjager Don Draper.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees