Mode

Lingerie besteld? Binnen de twee uur geleverd

Lingerie besteld? Binnen de twee uur geleverd

Foto: Hunkemöller

Hunkemöller is van start gegaan met een nieuwe snelle levering in de aanloop naar de feestdagen. Wie een setje bestelt, krijgt het twee uur later al in de bus, zo belooft de Nederlandse lingeriefabrikant. Maar wel opgelet, enkel de Antwerpenaars die in de binnenring wonen zullen van deze service kunnen genieten.

De Nederlandse keten Hunkemöller heeft twee flagshipstores, eentje in Amsterdam en eentje in Antwerpen. Nog tot het einde van het jaar kunnen klanten die online een bestelling plaatsen hun pakje twee uur later thuis geleverd krijgen, als ze tenminste in de binnenring van Antwerpen of Amsterdam wonen. Ook wie de handen al vol zakken heeft van het shoppen, kan vanuit de flagshipstore de lingerie laten leveren.

Wie gebruik wil maken van die extra service, moet per bestelling 9,95 euro extra betalen. De eigenlijke levering kan wel tot vijf dagen uitgesteld worden. Volgens Hunkemöller is het een ideale manier om nog snel een cadeautje in huis te halen of als je bijvoorbeeld naar een feestje moet en plots een gat in je panty blijkt te hebben.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees