Celebs

Groots moment: Meghan Markle zal haar eerste kerst doorbrengen bij de Britse royals

Groots moment: Meghan Markle zal haar eerste kerst doorbrengen bij de Britse royals

Foto: PN

De Amerikaanse actrice Meghan Markle, verloofde van prins Harry, zal haar eerste kerst doorbrengen bij de Britse koninklijke familie. Dat is bijzonder, want het is de eerste keer dat de Queen toelaat dat een ongetrouwd koppel de festiviteiten rond de feestdagen bijwoont op haar landgoed in Sandringham.

“De hertog en hertogin van Cambridge, dat zijn prins William en Kate Middleton, zullen aanwezig zijn op het kerstfeest. Ook prins Harry en mejuffrouw Markle zullen erbij zijn”, aldus een woordvoerder van Kensington Palace in een officiële mededeling.

De aanwezigheid van het verloofde paar doorbreekt een eeuwenoude traditie. Tot voor kort moesten royals wachten om hun partner mee te brengen naar het feest van de koningin en haar familie... tot ze getrouwd waren.

Enkele voorbeelden: in 2010 was Kate Middleton niet welkom tijdens het kerstfeest, ook al werd een maand ervoor aangekondigd dat ze met prins William ging trouwen. Ook voormalig rugbyspeler Mike Tindall was in hetzelfde jaar niet uitgenodigd, hoewel hij al verloofd was met Zara Phillips.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees