Jonge vrouw (22) die moeder verloor, doet hartverscheurende vondst wanneer ze haar kleerkast leegmaakt

Jonge vrouw (22) die moeder verloor, doet hartverscheurende vondst wanneer ze haar kleerkast leegmaakt

Rachel (l.) en Elly Tyquin Foto: Facebook

Een jonge vrouw die voor de moeilijke taak stond de spullen van haar overleden moeder op te ruimen, was diepbedroefd toe ze in een kleerkast een hartverscheurende vondst deed. Haar mama was amper 44 jaar toen ze vorig jaar brutaal vermoord werd door een vrouw uit de buurt.

Rachel Tyquin, een 44-jarige fitnesstrainer uit het Australische Melbourne, was in april vorig jaar op wandel in de buurt toen ze plots aangevallen werd door een buurvrouw. Ze werd 19 keer gestoken met een keukenmes en stierf ter plaatse. De dader bleek de 55-jarige buurvrouw Eva Whitecross, die kampte met mentale problemen en intussen in een psychiatrische instelling is opgesloten.

Rachels dochter Elly Tyquin (22) hoopt dat de vrouw die haar mama doodde nooit meer vrijkomt. “Ik ben een deel van mezelf verloren op de dag dat mijn mama stierf”, aldus Elly. “Ze was een sterke, lieve en prachtige vrouw en ik was zo trots dat ik haar mama mocht noemen.”

Toen Elly later de kleerkast van haar mama moest leegmaken, deed ze een hartverscheurende ontdekking. “In de kast lag mijn half afgewerkte verjaardagscadeau verstopt”, vertelt ze. “Daarin zat een muziekdoos waarop ze ‘Gelukkige 21ste, prachtige dochter. Liefs, mama’ had geschreven.”

“Toen ik dat cadeau vond, brak mijn hart. Ik heb maandenlang niet naar het nummer kunnen luisteren.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees