Burgemeester zet zichzelf op tweedehandssite

Burgemeester zet zichzelf op tweedehandssite

De burgemeester oefende gisteren al even met pannenkoeken bakken. Foto: apl

Bierbeek -

Radiozender Studio Brussel heeft Bierbeek voorgedragen als de warmste gemeente van Vlaanderen.

Ze hadden zich in Bierbeek geen kandidaat gesteld, maar de radiozender Studio Brussel noemt de gemeente als voorbeeld in de acties voor Music for Life. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat in de Warmste Week al meer dan veertig activiteiten voor het goede doel op het programma staan. De opmerkelijkste is misschien wel de veiling van de burgemeester. De hoogste bieder krijgt hem niet voor onbepaalde duur, maar hij komt wel bij de gelukkige thuis pannenkoeken bakken.

Veiling

Donderdagnamiddag mochten meerdere organisatoren al eens proeven van de pannenkoeken van de burgemeester en ze werden goed bevonden.

Wie burgemeester Johan Vanhulst (CD&V) een namiddag aan huis wil voor een gezellige babbel terwijl hij pannenkoeken bakt, kan een bod doen op www.2dehands.be. De winnaar is diegene met het hoogste bod op 20 december om 11 uur. De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar Think Pink.

Op diezelfde site kan ook geboden worden op kunstwerken van lokale kunstenaars. Wielerclub Sjoepap organiseert op 17 december dan weer een familiefietstocht met vertrek om 10 uur aan CC De Borre, ten voordele van beweegproject Join2bike. Op dat moment bakt Samana daar pannenkoeken.

De sportraad stippelde een Urban Trail-traject uit, waarbij je vertrekt aan CC De Borre en door gebouwen loopt op 18 december vanaf 19 uur. De Lovenier serveert op 19 december tussen 12 en 14 uur verse soep in het Borrestaminee. Fuiven kan in Jeugdhuis Katastroov op 15 december vanaf 19 uur.

INFO

Alle activiteiten vind je op www.ccdeborre.be/warmsteweek

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio