Celebs

Vroeger overgewicht, nu een fitnesslichaam: is de eerste mannelijke vrijgezel van ‘Temptation Island’ bekend?

Vroeger overgewicht, nu een fitnesslichaam: is de eerste mannelijke vrijgezel van ‘Temptation Island’ bekend?

Foto: IG

Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat de eerste mannelijke vrijgezel van het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen bekend is. Hij heet Tijs Luyten, is 25 jaar, komt uit Laakdal en zag er een paar jaar geleden nog helemaal anders uit…

Tijs zou in september naar Thailand gereisd zijn als een van de mannelijke verleiders van het programma. Bij televisiezender Vijf houden ze de lippen stijf op elkaar en ook Tijs zelf lost geen informatie, maar bij Flair weten ze het na wat rondvragen héél zeker: we leren de spierbundel binnenkort op het scherm kennen als ‘Temptation Tijs’. Er zijn nog extra feiten die de geruchten lijken te bevestigen.
 


Bevriend met Yana en Billy
Hoewel Tijs heel actief is op Instagram deelde hij tussen 7 september en 6 oktober geen enkele foto. Toeval? Die kans is klein omdat ‘Temptation Island’ net in die periode werd opgenomen. Bovendien kondigde hij op 2 september via Facebook aan dat hij er drie weken - zo lang worden de koppels die deelnemen aan het programma van elkaar gescheiden - tussenuit ging. Daarnaast volgen Yana en Billy de man. De twee vrouwelijke vrijgezellen, die al zeker te zien zijn in het nieuwe seizoen, reageren ook geregeld op zijn foto’s.
 


Transformatie

Tijs heeft ook het ideale profiel om deel te nemen. Hij houdt van feesten en fitnessen en ziet er dan ook, zoals bijna elke vrijgezel in het datingprogramma, afgetraind uit. Dat was echter niet altijd het geval. Een blik op zijn Instagram-pagina leert ons dat hij vijf jaar geleden met overgewicht kampte. Hij probeerde af te vallen door een gezond eetpatroon, maar het was een gastric bypass die in 2012 het verschil maakte. Sinds de ingreep is Tijs ook gestopt met drugs en plaatst hij (veel) selfies op zijn pagina om de evolutie van zijn lichaam te tonen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees