Celebs

Prins Harry en Meghan Markle hebben een trouwdatum

Prins Harry en Meghan Markle hebben een trouwdatum

Foto: EPA-EFE

Het Britse hof heeft de datum bekendgemaakt waarop prins Harry en Meghan Markle zullen trouwen: op 19 mei zullen de twee in het huwelijksbootje stappen.

2018 is nog niet begonnen of de datum voor het huwelijk van het jaar is al bekend: op 19 mei zullen prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle in het huwelijksbootje stappen. De twee trouwen in St George’s Chapel, de kapel van Windsor Castle nabij Londen, waar ook Harry’s vader prins Charles trouwde met Camilla.

Meghan Markle, die protestantse is, zal voor de plechtigheid ook gedoopt worden. De koninklijke familie zal instaan voor het feest, de dienst, de muziek, de bloemen en de receptie. De datum is niet toevallig in mei, want in april verwachten Harry’s broer, prins William en zijn vrouw Kate Middleton, hun derde kindje. Hun twee andere kinderen, prins George en prinses Charlotte, zouden naar verluidt bruidskindjes worden.

Vanaf 19 mei zal Meghan Markle wellicht ook een titel krijgen - volgens royaltywatchers zou de Queen de titel van Hertog van Sussex bewaard hebben voor prins Harry - dat zou Markle Hertogin van Sussex maken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees