Vrouwen zijn seksuele toespelingen beu en leren ‘mislukte casanova’ een lesje

Vrouwen zijn seksuele toespelingen beu en leren mislukte casanova een lesje

Twee Zuid-Afrikaanse vrouwen lieten niet met zich sollen toen een man zich op een vulgaire manier bij hen opdrong en besloten hem een lesje te leren. Ze stopten de overmoedige kerel in een vuilnisbak, zodat hij zich in de toekomst beter zou gedragen tegenover vrouwen. De man kon zich even later uit zijn netelige positie bevrijden en droop snel af met een schaapachtige uitdrukking op zijn gezicht.

De twee dames waren aan het winkelen in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria toen ze plots werden benaderd door de kerel. Na enkele seksueel getinte en ongepaste uitlatingen probeerde de man de vrouwen aan te raken, maar toen hij merkte dat zijn haring niet braadde, nam hij snel de benen. De vrouwen hadden echter al beslist dat ze hem een broodnodig lesje wilden leren, en ze achtervolgden hem totdat ze hem bij de kraag hadden gevat.

Zijn brutale gedrag kwam hem duur te staan toen hij - voor het oog van de camera en met het hoofd eerst - in een vuilnisbak werd gedumpt door de kranige dames. Volgens getuigen zouden ze hebben geroepen dat hij nooit nog zoiets moest proberen en dat ze “mannen zoals hij meer dan beu zijn”. Toen hij bijna helemaal in de container was verdwenen, sloegen ze het deksel dicht en kieperden ze de vuilnisbak om.

De vlegel raakte niet gewond, maar zijn ego zal hoogstwaarschijnlijk een ferme deuk hebben opgelopen, en hij verdween snel uit het zicht nadat hij zich had weten te bevrijden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees