En dan stuurt coach in ‘The Voice’ plots twee deelnemers naar huis na battle: “Ik vond het een beetje saai”

Zangeres Anouk ligt duidelijk niet wakker van de spelregels van de talentenshow ‘The Voice of Holland’. Toen twee van haar teamleden moesten strijden in de battle was ze zo teleurgesteld dat ze besloot om ze allebei naar huis te sturen. Een unicum.

Nikita Pellencau (18) en Nina ten Kate (20) zongen de longen uit hun lijf met de hit ‘Symphony’ van Clean Bandit. Een nummer dat meestal op veel appreciatie kan rekenen, maar dat was deze keer niet het geval. Anouk, de coach van de twee dames, reageerde dan ook fel. Ze besloot voor 2,2 miljoen kijkers de kandidates allebei af te wijzen.

“Ik vond het niet spectaculair, ondanks dat jullie mijn battle zijn. Ik vond het een beetje saai”, oordeelde de zangeres. Nina vond ze “qua zang een beetje ondermaats”, Nikita stelde haar teleur met haar présence. “We hebben er samen aan gewerkt om dat beter te maken en ik vind dat niet goed gelukt. Dus ondanks dat je de sterren van de hemel kan zingen, want dat kan je, vind ik het niet goed genoeg.”

De zangeres wilde met geen één van de twee meisjes verdergaan naar de knock-outs, de fase voor de liveshows. Toch moesten ze niet allebei vertrekken, omdat coach Waylon wel iets zag in Nikita. Hij was vol lof over de zang en besloot het meisje mee te nemen naar de volgende ronde.

Benieuwd hoe de battle klonk? Die kan je hier bekijken!

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

Abonneevoordeel

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees