Evy Gruyaert gaat weer radio maken op Nostalgie: “Ik kijk hier zo hard naar uit”

Evy Gruyaert gaat weer radio maken op Nostalgie: “Ik kijk hier zo hard naar uit”

Foto: BELGA

Na 6 jaar radiostilte voelt Evy Gruyaert (38) de radiopassie harder kriebelen dan ooit: “De liefde voor radio en muziek heeft mij nooit echt losgelaten.” Die liefdes vinden nu een weg naar het muziekstation Nostalgie. In de eerste week van januari gaat Evy daar weer even radio maken: “Ik kijk hier zo hard naar uit.”

LEES OOK. (+) De band tussen Evy Gruyaert en Kevin De Geest: “Hij is de enige man met wie ik in in één bed mag slapen”

In de eerste week van januari staat ze tijdens de avondspits van 16u tot 19u aan de zijde van Kevin De Geest, haar beste vriend en programmadirecteur van de zender. Samen gaan ze de rode loper uitrollen voor het jaar 2018: “We gaan niet achterom kijken, maar ons vizier op de kansen van 2018 richten. Wie ons een beetje kent, weet dat we dat met de nodige dosis humor en relativering gaan doen. En tussendoor draaien we uiteraard de allerbeste muziek. Is het nu al 2018? (lacht)”

Gruyaert heeft een stevig verleden bij de radio: ze zette haar eerste stappen in medialand bij Radio Donna en presenteerde ook bij opvolger MNM. Dit voorjaar is ze te zien als presentatrice van Leeuwenkuil, een Vier-programma waarin vijf ondernemers zich buigen over honderden briljante en minder briljante ideeën van beginnende ondernemers.

Op 2 januari kan je ook Marcia Bwarody (29) voor het eerst bij Nostalgie aan het werk horen. Marcia presenteerde tot voor kort bij Q-Music, maar zal vanaf het nieuwe jaar dagelijks te horen zijn bij Nostalgie.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees