Geert De Vlieger deelt prikje uit naar Anderlecht voor topper tegen Club Brugge

Geert De Vlieger deelt prikje uit naar Anderlecht voor topper tegen Club Brugge

Foto: BELGAIMAGE

De uitspraken van Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck, die vrijdag ook richting de refs wees om de grote voorsprong van Club Brugge in het klassement te verklaren, hebben aardig wat stof doen opwaaien. Analist Geert De Vlieger reageerde snedig op Twitter.

Vanhaezebrouck trok op de persconferentie voor de topper tegen Club Brugge alle aandacht naar zich toe. De trainer van Anderlecht zei dat “als alles correct verlopen was en er een videoref in elke wedstrijd geweest was, de voorsprong van Club Brugge minder groot zou zijn geweest”. Het leverde hem aardig wat gefronste wenkbrauwen op in de voetbalwereld.

Analist Geert De Vlieger, die een verleden heeft bij Anderlecht én Club Brugge, zette Vanhaezebrouck kurkdroog op zijn plaats op Twitter. “Mocht Anderlecht al beter gespeeld hebben, was de voorsprong ook minder groot…”, maakte hij duidelijk dat paars-wit in de eerste plaats naar zichzelf moet kijken om de tien punten achterstand op Club Brugge te verklaren.

Zondag om 14u30 staat de topper op het menu. Club Brugge kan nu al een voorsprong van dertien punten op Anderlecht bij elkaar voetballen. Als Anderlecht wint, verkleint het de kloof op blauw-zwart tot zeven eenheden. Club Brugge heeft echter al bijna twee jaar niet meer verloren in eigen huis.

Volg de match hier vanaf 14u30 live!

Corrigeer