‘Sorry voor alles’ neemt gepensioneerde Lucien beet: beroemd in Albanië, een wereldrecord en een kleinkind met losse handjes

‘Sorry voor alles’ neemt gepensioneerde Lucien beet: beroemd in Albanië, een wereldrecord en een kleinkind met losse handjes

Foto: VRT

De gepensioneerde Lucien beleefde de gekste maand van zijn leven. Wat hij niet wist, was dat hij de hoofdrol zou vertolken in de tweede aflevering van het tweede seizoen van ‘Sorry voor alles’. Dit maakt Lucien allemaal mee.

Het team van ‘Sorry voor alles’ nam Lucien met behulp van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een maand lang beet: een kleinzoon die Freddy De Kerpel een stoot op het gezicht verkoopt, beroemdheid in Albanië, een wereldrecord, ‘Manneken Lucien’ en nog veel meer.

Ex-bokser Freddy De Kerpel op zijn gezicht slaan, gokken en rijden met een legervoertuig. Kleinzoon Gilles deed het allemaal in het geheim tijdens een uitstapje.

Hoe een onschuldige foto kan leiden tot beroemdheid. Lucien is het gezicht van een cornflakesmerk in Albanië en wordt gevraagd voor nationale televisie.

We kennen allemaal ‘Manneken Pis’, maar wat is de juiste houding van het beeld? De ploeg van Sorry voor alles probeerde het Lucien duidelijk te maken.

Het heeft wat moeite gekost, maar Lucien mag zich wel degelijk een wereldrecordhouder noemen. Nog nooit zag je zo veel snoep bij elkaar.

Twee landmeters schakelen de hulp van Lucien in. Hoe lang blijft hij plichtbewust met hun materiaal in de handen staan?

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees