Celebs

Komt Destiny’s Child deze zomer opnieuw samen?

Komt Destiny’s Child deze zomer opnieuw samen?

Foto: Photo News

Festivals zijn volop namen aan het lossen en de kans bestaat dat de affiche van het Californische Coachella wordt aangevuld met drie straffe madammen. Er doen immers hardnekkige geruchten de ronde dat Destiny’s Child zal optreden.

Toegewijde fans van Beyoncé, een van de drie leden van de popgroep die in de jaren 90 de hitlijsten domineerde, denken zeker te weten dat het drietal komende zomer het beste van zichzelf zal geven op Coachella.

Vanwaar die vermoedens? Ze vinden dat Queen B, Kelly Rowland en Michelle Williams tips geven via de sociale media. Maar er is meer: ook de leden van de allereerste Destiny’s Child- formatie LeToya Luckett en LaTavia Robertson zouden zich mysterieus gedragen. Die laatste liet eerder deze maand via Twitter weten dat ze “heel veel te vertellen heeft, maar nog niets mag verklappen”.

Luckett deelde eind oktober dan weer een foto uit het Destiny’s Child tijdperk. Williams blikte met een foto van een typische podiumoutfit terug op een optreden. Nog verdachter is dat ze in een Instagram story een band T-shirt droeg van AC/DC, maar dan een exemplaar waarop enkel de letters DC op te lezen waren.

Bovendien stond Beyoncé in 2017 op de affiche van Coachella, maar moest ze verstek geven omdat ze zwanger was van haar tweeling Sir en Rumi. Misschien beloofde ze toen om er een jaar later te staan met àlle leden van de meidengroep die haar groot maakten? Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat Destiny’s Child een gelegenheidsconcert geeft. In 2013 waren ze al te zien tijdens de druk bekeken half time show van de Super Bowl.

Komt Destiny’s Child deze zomer opnieuw samen?
Foto: Photo News
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees