Het antwoord stond domweg op zijn T-shirt, maar toch liep deze kandidaat de hoofdprijs mis

Het antwoord stond domweg op zijn T-shirt, maar toch liep deze kandidaat de hoofdprijs mis

Foto: Screenshot YouTube

Binnen de tijd de juiste antwoorden geven op quizvragen is al moeilijk, laat staan als je het in een televisiestudio moet doen, voor het oog van de camera en met alle spots op je gericht. En toch moet een deelnemer van een Spaanse tv-show zich bijzonder dom gevoeld hebben toen hij fout antwoordde op een vraag. De reden: het antwoord stond simpelweg op zijn T-shirt geprint.

“Wat is Steve Rogers in The Avengers?”, luidt de vraag die kandidaat Alberto kreeg tijdens zijn deelname aan ‘Ahora Caigo’, de Spaanse versie van ‘Valkuil’. Er waren drie antwoordmogelijkheden: dokter, mijnheer of kapitein. De deelnemer had geen flauw idee, ondanks de print op zijn T-shirt die duidelijk “Captain America” spelde. Hij koos voor het foutieve ‘dokter’ en greep zo naast het prijzengeld van 100.000 euro.

“We dragen dit soort T-shirts en we weten helemaal niet wat erop staat”, reageerde presentator Arturo Valls laconiek. Alberto’s antwoord werd druk gedeeld op sociale media en zal zonder twijfel in enkele Spaanse best-of lijstjes over 2017 opduiken in de rubriek ‘epic fail’.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees