Bekijk hier de eerste trailer voor de film van Baba Yega

Baba Yega, de anonieme dansformatie die vorig jaar ‘Belgium’s Got Talent’ won, heeft een teasertrailer vrijgegeven van hun eerste langspeelfilm. Na een intense draaiperiode is het nog wachten tot 28 maart alvorens de film in de bioscopen komt.

In de film verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem terugvinden. Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen.

Naast de Baba Yega’s, spelen onder anderen Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee in de film.

Baba Yega werd in 2016 bekend als winnaar van ‘Belgium’s Got Talent’. Zaterdag nog eindigden ze bij de laatste drie finalisten in ‘Das Supertalent’, de Duitse tegenhanger van dat programma.

De film komt eind maart in onze zalen en bevat spectaculaire scènes met breakdance, zo bewijst dit achter-de-schermenfilmpje dat we eind november op de set konden draaien.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees