Seks & Relaties

Deze man schakelde Netflix in om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

Deze man schakelde Netflix in om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

Foto: *

Conor wou niet langer enkel aan 'Netflix and chill' doen met zijn vriendin Kamela en dus schakelde hij de streamingdienst in om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. In plaats van gewoon de vraag te stellen, liet hij ook de sterren uit haar favoriete show 'Santa Clarita Diet' opdraven. En of ze verrast was.

Conor en Kamela brengen als koppel heel wat tijd door op de sofa en in het gezelschap van Netflix. De twee zijn ondertussen al zes jaar samen en dus vond Conor dat het moment gekomen was om de relatie een stapje verder te nemen en haar ten huwelijk te vragen. Hij schakelde daarom de streamingdienst in om die belangrijke vraag te kunnen stellen.

Netflix deelde zelf een filmpje waarin te zien is hoe het aanzoek op poten werd gezet. Zo worden Conor en Kamela zogezegd gevolgd voor een realityshow terwijl ze samen kijken naar haar favoriete programma 'Santa Clarita Diet'. Maar in plaats van een gewone aflevering krijgt ze hoofdrolspelers Drew Barrymore en Timothy Olyphant te zien en vervolgens haar vriend die zich tussen hen in wringt. Vervolgens vraagt hij haar in het echt ten huwelijk.

"Het is fantastisch geweest om je lief te zijn, maar als je het oké vindt zou ik liever je man zijn", zegt hij terwijl hij op één knie gaat zitten. Een stamelende en duidelijk door emoties overmande Kamela slaagt er nog net in om "ja" te zeggen. 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees