Acteur die ontslagen werd uit ‘Thuis’ komt met opvallende videoboodschap

Frank Van Erum, die in de Eén-soap ‘Thuis’ de rol van Renzo speelt, verdwijnt binnenkort uit de reeks. Hij vertelde eerder al dat hij zijn verdwijnen uit de soap allerminst had zien aankomen, maar doet er nu nog een schepje bovenop.

Frank Van Erum geeft sinds 2003 gestalte aan het personage Renzo Fierens. In 2006 verdween Renzo uit de reeks, maar in 2014 volgde een comeback. Renzo is de zoon van Nancy en haar ex-man Victor Fierens, en de halfbroer van Femke. Drie weken gelden postte de acteur op Facebook al dat hij zijn exit uit de reeks helemaal niet had zien aankomen. “Renzo wordt uit ‘Thuis’ geschreven. Dat kreeg ik twee weken geleden te horen”, schreef hij toen. “Ik vind het heel jammer, maar misschien pikken de schrijvers mij later terug op.”

Nu doet de acteur daar nog een schepje bovenop. Vrijdag zette hij een video (zie boven) online waarin hij met zijn gitaar een herwerkte versie van de alombekende ‘Thuis’-intro brengt. “Ik vlieg uit ‘Thuis’, maar het was fijn om bij jullie te zijn”, begint die. “Zoveel kijkers hier op Eén, en al die angels om me heen.”

Van Erum roept op om het filmpje zo veel mogelijk te delen, leuk te vinden en te becommentariëren. “Misschien zien jullie mij dan snel terug bij ‘Thuis’ of - wie weet - bij een ander programma.” Op het moment van schrijven was de video al meer dan 1.500 keer gedeeld en 80.000 keer bekeken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees