VOETBAL3de provinciale BDARING BRUGGE - Kevin Van Nieuwenhuyse maakt vijf van de zeven doelpunten tegen Lissewege

“Voetbal blijft grote passie”

“Voetbal blijft grote passie”

Kevin Van Nieuwenhuyse onderging al vier keer een operatie aan de kruisbanden. Foto: Rudy DECLERCK

Brugge -

Kevin Van Nieuwenhuyse scoorde tegen FC Lissewege vijf van de zeven doelpunten. “Er zat meer in mijn carrière, maar knieblessures beslisten er anders over”, beseft de 32-jarige Bruggeling.

Kevin Van Nieuwenhuyse heeft een neus voor goals en scoren verleer je niet. De aanvaller, bezig aan zijn vijfde campagne bij Daring Brugge, had een groot aandeel in de 4-7 triomf bij FC Lissewege.

“Blijkbaar lukt het nog altijd”, lacht de Bruggeling, die dit seizoen al twaalf keer raak trof. Een persoonlijk record waren de vijf treffers niet. “In eerste provinciale scoorde ik ooit zes keer voor Steenbrugge tegen Aartrijke.”

“Of ik alles uit mijn carrière gehaald heb? Totaal niet. Vier keer moest ik geopereerd worden aan de kruisbanden van de knie, twee keer links en twee keer rechts. Dan moet je telkens weer van heel ver terugkeren. Voetbal blijft een passie voor mij. Ik werk graag als bouwvakker en het voetbal blijft een heel mooie hobby...”

Daring Brugge is uitstekend op dreef.

“We zetten een knappe eerste ronde neer en moeten niet meer achterom kijken. Na Nieuwjaar kunnen we ontspannen voetballen. Zo hoog mogelijk eindigen is en blijft natuurlijk wel onze bedoeling”, klinkt het bij de Brugse aanvaller.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio