Voetbal3de provinciale - Bjorn VeeckmanKVV Laarne-Kalken

“We zitten op schema”

Laarne -

KVV Laarne-Kalken schoot met scherp aan de Massemense Kapellekouter en won met 0-4 op Massemen.

“Massemen is een ploeg op drift en dus namen we meteen het heft in handen. Ik wou ze niet het gevoel geven dat er voor hen iets te rapen viel. In deze wedstrijd toonde Jonas Haentjens zijn killersinstinct. Tot nu toe was het er nog niet helemaal uitgekomen, maar dit kan de aanzet zijn voor een sterke tweede ronde”, zegt trainer Bjorn Veeckman.

“We zitten nu aan vier overwinningen op rij. Het gaat goed, maar het kan nog beter. In Massemen speelden we zonder de geschorste Mathieu Ost. Een sterke bank moet een troef blijven.” KVV klimt uit een diep dal en straalt weer ambitie uit. Opnieuw doorstoten naar tweede provinciale blijft de uitdaging.

“We mogen geen stappen overslaan. Op termijn is tweede provinciale een objectief. FC Latem is in onze reeks de gedoodverfde titelfavoriet. Wij mikken op een eindrondeticket. Wat dat betreft, zitten we heel goed op schema. In een nacompetitie kan het alle kanten uit, maar daar zijn we nog lang niet aan toe. In de maanden januari en februari wordt het klassement in een beslissende vorm gegoten. De bonus die we nu al hebben, pakken ze ons niet meer af. Na Nieuwjaar goed herbeginnen, is een uitdaging voor iedere ploeg. In een positieve flow stappen we de feestperiode in.”

KVV herneemt na Nieuwjaar tegen staartploeg Zevergem. Daarna is er de derby bij het ook al geplaagde FC Destelbergen, dat de verwachtingen niet helemaal kan waarmaken. “Eind januari hebben we ook VC Zwijnaarde en KVV Schelde al gehad. Tegen die tijd weten we veel meer over onze promotiekansen”, aldus nog Bjorn Veeckman.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio