Celebs

Actrice Eva Longoria verwacht haar eerste kindje

Actrice Eva Longoria verwacht haar eerste kindje

Foto: Isopix

Eva Longoria heeft via haar woordvoerder bevestigd dat ze haar eerste kindje verwacht en ze heeft zelfs al verklapt of het een jongen of een meisje zal worden. De 'Desperate Housewives'-actrice is ondertussen 42.

Eva Longoria is met José Antonio Bastón al aan haar derde echtgenoot toe, maar nooit eerder kreeg ze een kind. Tot nu dus, de actrice is vier maanden zwanger van een zoontje, nieuws dat werd bevestigd door haar woordvoerder. De actrice, die vooral bekend is van haar rol als Gabrielle Solis in 'Desperate Housewives', is sinds 2016 getrouwd met de 49 jaar oude Mexicaanse zakenman.

"Ik ben geen fan van het huwelijk, maar wou wel met hem trouwen. Hij verraste me bij een etentje met een prachtig geschenk en een liedje en het was gewoon fantastisch", zei ze ooit in een interview. "Ik dacht dat ik nooit meer zou trouwen."

En ook de kinderwens was niet meteen heel groot bij de actrice, bleek twee jaar geleden nog. "Ik ben juist veertig geworden dus heb ik wel nagedacht over of er wel nog tijd is. Ik zou over het krijgen van kinderen moeten nadenken, maar ik heb het gevoel dat mijn leven al vol zit." Binnenkort zal dat nog iets voller zitten dus.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees