Jongedame verrast zijn kleine broer met tickets voor Lady Gaga en zijn reactie is geweldig

Jongedame verrast zijn kleine broer met tickets voor Lady Gaga en zijn reactie is geweldig Video: Twitter

De negenjarige Trenton zal zijn vroegtijdig kerstgeschenk van dit jaar niet snel vergeten. Nadat het jongetje vorige week een slechte schooldag achter de rug had, kon zijn grote zus hem opbeuren met een prachtige verrassing: tickets voor een concert van Lady Gaga. En dat hij een grote fan is, viel al snel te merken aan zijn verbaasde reactie.

De dag was nochtans tragisch begonnen voor het jongetje. Op school vernam hij dat de kikker van de klasgroep was overleden en bleef hij even ontroostbaar. Tot zijn grote zus met hem sprak over “een vreemde e-mail” die ze had ontvangen. Toen ze opeens ook verklapte dat de mail twee tickets voor een optreden van Lady Gaga bevatte die diezelfde avond plaatsvond, sprak zijn gezicht boekdelen. Zijn verdriet om de overleden kikker was al snel helemaal verdwenen.

“Hij houdt van Lady Gaga en Beyoncé”, vertelde de zus nadien aan Mashable. “Hij bleef maar praten over hoe graag hij voor de eerste maal naar een concert wilde gaan.” Verder vertelde ze ook nog dat hij zich flink amuseerde tijdens het concert en hij luidkeels meezong met haar grootste hits.

De video is ook de zangeres niet ontgaan. De wereldster deelde, net als tienduizenden andere personen, de tweet.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees