Levensgrote Trump-robot voorgesteld in Disney World, al is niet iedereen onder de indruk

Levensgrote Trump-robot voorgesteld in Disney World, al is niet iedereen onder de indruk Video: Reuters

De attractie ‘Hall of Presidents’ in Disney World heeft er een robot bij gekregen. Sinds dinsdag maakt ook huidig president Donald Trump deel uit van de groep gerobotiseerde Amerikaanse presidenten die in de attractie voor eeuwig kunnen blijven voortleven.

In het bijzijn van alle andere voormalige presidenten mocht hij al meteen een lijvige speech geven voor de bezoekers. Die werd ook ingesproken door Trump zelf. Het is namelijk een traditie die inmiddels al sinds de beginjaren negentig standhoudt.

“Al van in het begin is Amerika een land dat gedefinieerd wordt door zijn mensen. Bij de stichting van de VS stond het Amerikaanse volk op om onze vrijheden te beschermen en onze onafhankelijkheid te winnen”, vertelt hij onder meer.

Ondanks dat de robot een vergelijkbaar zwart pak en das draagt als de levensechte versie, is niet iedereen overtuigd over de uiterlijke gelijkenissen met de Amerikaanse president. Zo laten verschillende kritische kijkers weten via Twitter. “Disney had duidelijk al een robot van Hillary klaar, maar dan moesten ze die plots veranderen naar iets wat op Trump lijkt”, klink het bij een van hen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees