Hamilton pronkt met peperdure Ferrari: Wat denkt Mercedes daarvan?

Hamilton pronkt met peperdure Ferrari: Wat denkt Mercedes daarvan?

Foto: Instagram King Bach

Het voorbije seizoen moest Lewis Hamilton in zijn Mercedes F1 bolide de strijd aangaan met Mercedes maar op privévlak rijdt de Brit blijkbaar graag met een wagen van de 'concurrentie'.

Lewis Hamilton kroonde zich dit jaar voor de vierde keer in zijn carrière tot wereldkampioen en de Brit deed dat in een F1-bolide van Mercedes. Hamilton moest daarvoor de strijd met Ferrari aangaan en is meer dan ooit het boegbeeld van Mercedes. 

Bij Mercedes zullen ze dan ook eens de wenkbrauwen gefronst hebben toen ze de beelden te zien kregen waarop Lewis Hamilton pronkt met zijn gepersonaliseerde 'LaFerrari', een peperdure sportwagen. Amerikaans acteur King Bach, een goede vriend van Hamilton, plaatste de beelden online op zijn Instagram. 

De 'LaFerrari' is compleet gepersonaliseerd, inclusief logo van Lewis Hamilton. Van de 'LaFerrari' maakte Ferrari slechts 499 exemplaren en het prijskaartje van de wagen overstijgt al snel 1,1 miljoen euro. 

Het is slechts één van de vele sportwagens in de garage van Hamilton. Naast de 'LaFerrari' bezit Hamilton onder meer ook een Mercedes-AMG Project One, de hypercar van 1,9 miljoen euro die Mercedes eerder dit jaar voorsteld. Daarnaast heeft de Brit ook een Ford Shelby GT500CR uit 1967 en een Pagani Zonda 760 LH.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.