Levensgevaarlijke beelden vanop E313: chauffeur zwalpt over de weg

Wommelgem / Ranst - Een bestuurder heeft woensdagavond beelden gemaakt van een andere bestuurder die letterlijk over de E313 tussen Ranst en Wommelgem zwalpt. Verschillende andere bestuurder proberen hem in te halen, maar dat blijkt een bijzonder moeilijke opgave.

De beelden werden woensdagavond omstreeks 18 uur gemaakt op de E313. In de video is te zien hoe de bestuurder van een Mercedes verschillende keren aanstalten maakt om van baanvak te veranderen maar zich telkens lijkt te bedenken. Verschillende andere bestuurders proberen hem in te halen, maar door het gevaarlijke gezwalp van de bestuurder is dat bijna onmogelijk. Ei zo na botst de wagen ook tegen een vrachtwagen.

De bestuurder die het filmpje maakte vermoedt dat de bestuurder van de Mercedes dronken moet geweest zijn. "Een van zijn achteruitkijkspiegels hing er al af en volgens mij spreekt dat rijgedrag boekdelen. Wat er nadien met de bestuurder gebeurd is, weet ik niet. Wij wilden er alleszins zo snel mogelijk voorbij", zegt Jens De Leebeecke, de man die de video kon maken.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees