Deze autobestuurder zal nu wel twee keer nadenken voor hij nog eens fout parkeert

Deze autobestuurder zal nu wel twee keer nadenken voor hij nog eens fout parkeert

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Automobilisten die fout parkeren irriteren heel wat mensen in het verkeer. In Stuttgart hadden enkele weggebruikers er schoon genoeg van toen er opnieuw een wagen alle regels overtrad. Ze besloten ervoor te zorgen dat de chauffeur de volgende keer twee keer zou nadenken voor hij nog eens verkeerd zou parkeren.

Wegrijden alsof er niets gebeurd is, was onmogelijk. De wagen was immers volledig ingepakt in folie. Bovenop de auto was een groot lint met een strikje dichtgeknoopt. Op de auto plakte een papier met een niet mis te verstane mededeling. De boodschap is duidelijk: “Als je zo kan parkeren, dan kan je de stront opkuisen.”

In Stuttgart is parkeren een enorm probleem. Er zijn weinig plaatsen en daarom besluiten ongeduldige inwoners of voorbijgangers dan ook snel om “eventjes op een andere plek te parkeren”. De politie wil mensen niet aanzetten om zo’n acties uit te voeren, maar volgens hen is dit niet illegaal. “Zolang het eigendom niet beschadigd is, zien wij alleen een probleem in het feit dat er verkeerd geparkeerd is”, klinkt het bij een woordvoerder van de lokale politie, zo schrijft Welt.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees