Vlaams Playboymodel: "Mijn supermooie leven in Los Angeles in één dag kwijtgeraakt"

Vlaams Playboymodel: "Mijn supermooie leven in Los Angeles in één dag kwijtgeraakt"

De Vlaamse Debby Gommeren (29) werd na een reis in Mexico aan de grens tegengehouden, ze mocht de Verenigde Staten niet meer binnen en werd zonder verpinken op het eerste vliegtuig richting België gezet. Daarmee komt een einde aan haar droom: “Ik had een mooi leven in LA opgebouwd, nu ben ik alles in één dag kwijt geraakt.” Het model, dat er ook al een verblijf in de legendarische Playboy Mansion heeft opzitten, wil nu zo snel mogelijk een nieuw paspoort bemachtigen.

Zo’n vier jaar geleden besloot Debby Gommeren om een nieuw leven te starten in Amerika, na een verkrachtingsschandaal met ex-Ketnet-presentator Melvin Klooster. Die keuze legde het Vlaamse model geen windeieren: in LA kon ze haar carrière succesvol uitbouwen. Nu is ze terug in België, maar dat was allesbehalve de bedoeling. “Toen ik na een werktrip uit Mexico wou terugkeren, is alle miserie begonnen.”

Op haar Facebook-pagina doet ze haar emotioneel relaas.

Te snel gereden

Aan de krant Het Laatste Nieuws zegt Debby dat ze legaal in de States verbleef, met een geldige visum. Toch liep het mis bij het oversteken van de grens. Volgens het 29-jarige model ligt een overtreding van de voorbije zomer aan de basis van haar deportatie. In juni zou ze zijn opgepakt in Miami wegens te snel rijden, daar moest ze vijftig uur ‘community service’ voor doen bij wijze van straf. Die gemeenschapsdienst deed ze, maar toch weigerden de agenten haar opnieuw het land binnen te laten.

“Ze hebben gezocht tot ze iets vonden waarmee ze mij konden uitwijzen,” klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Die agenten konden niet begrijpen waarom ik naar een land als Mexico ging, als Amer.” Debby was naar het buurland gereisd om er een grote fotoshoot te doen voor de Mexicaanse Playboy. Een werktrip dus.

Zoeken naar een adres

Nu Debby noodgedwongen voet op eigen bodem heeft gezet, moet ze zo snel mogelijk een Belgisch adres hebben. “Dan pas kan ik een nieuw paspoort aanvragen,” schrijft ze in een opmerkelijke oproep. “Ik wil kijken of iemand me tijdelijk uit de nood kan helpen en zo een adres kan gebruiken.”

Vlaams Playboymodel:
Foto: Facebook Debby
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees