Red Dragon Bram Van den Dries keert terug naar Toulouse

Red Dragon Bram Van den Dries keert terug naar Toulouse

Foto: VDB

Bram Van den Dries speelt tot het einde van de Franse competitie opnieuw voor Toulouse, de Franse club die hij begin dit seizoen verliet voor het Zuid-Koreaanse OK Savings Bank Rush&Cash Ansan. Dat bevestigden club en speler woensdagavond.

Na zijn ontslag bij Ansan lieten de aanbiedingen niet lang op zich wachten. “Hoewel er meer lucratieve voorstellen kwamen, beslisten we toch om naar Toulouse terug te keren omdat we er de club, het bestuur, de taal, de supporters, de omgeving en de werking kennen”, meldde Van den Dries.

“Toulouse staat momenteel op de laatste plaats in het klassement en uiteraard is het de doelstelling om het behoud te verzekeren. Anderzijds kan ik opnieuw meedoen met de wedstrijden om de Champions League. Vorig seizoen kon ik er immers mijn steentje toe bijdragen dat Toulouse in deze Europese competitie meedraait. En ook gezien de familiale situatie - mijn echtgenote Marine Kraghmann is zwanger - kunnen we in Toulouse in alle gemoedsrust toeleven naar de aangroei van onze familie. Vanaf Nieuwjaar speel ik dus opnieuw in de hoogste Franse competitie.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen