Celebs

Tegenslag voor Meghan Markle in de kerstperiode

Tegenslag voor Meghan Markle in de kerstperiode

Foto: PN

De Amerikaanse ex-actrice Meghan Markle gaat een moeilijke kerstperiode tegemoet. Die andere liefde van haar leven, haar hondje Guy, heeft bij een onfortuinlijke incident twee poten gebroken. Het beestje is inmiddels al in behandeling bij een topdierenarts om de breuken te herstellen.

Kort nadat het nieuws bekend raakte dat prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen, gebeurde er een ongeval. Guy, de jolige beagle van de brunette die intussen ook in Londen woont, brak twee pootjes. Hoe het ongeval precies gebeurde is niet duidelijk, maar de geadopteerde viervoeter zal genezen dankzij de gerenommeerde dierenarts Noel Fitzpatrick. De man heeft eigen televisieprogramma’s, waaronder ‘The Supervet’ en staat bekend om zijn vooruitstrevende operaties bij dieren met het oog op bionica.

Volgens anonieme bronnen in The Daily Mail is Meghan Markle zwaar aangedaan en afgeleid door de toestand van haar hondje. Prins Harry steunt haar naar verluidt door mee te gaan naar de dierenartsenpraktijk in het Britse Surrey. Het is een woelig jaar geweest voor de brunette wat haar honden betreft. Eerder dit jaar moest ze noodgedwongen afscheid nemen van haar labrador Bogart omdat hij te oud is om te reizen met het vliegtuig. Het dier verblijft momenteel nog steeds in Canada, waar de reeks ‘Suits’ wordt opgenomen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees