Jacky Lafon slachtoffer van ongeval met vluchtmisdrijf

Jacky Lafon slachtoffer van ongeval met vluchtmisdrijf

Foto: BELGA

Actrice en zangeres Jacky Lafon is het slachtoffer geworden van een zware aanrijding door een fietser. De klap was zo hevig dat ze tegen een boom vloog. Lafon liep daarbij zware verwondingen op.

Het incident vond zaterdag plaats voor de deur van haar woning in Deurne. “Jacky is verrast door een fietser die zonder lichten uit de verkeerde richting kwam. Hij heeft Jacky aangereden, waarna ze in volle snelheid tegen een boom is gevlogen”, klinkt het bij de organisatie van het Kerstgala 2017 in Blankenberge. Lafon moest daar zaterdagavond optreden, maar moest omwille van haar ongeval afzeggen.

“Jacky heeft een whiplash, een scheur in de bovenste wervel en een lichte hersenschudding opgelopen”, zegt Brigitte Devos, de manager van Lafon. “Ze moet thuis veel rusten en pijnstillers nemen.” In de loop van volgende week zal zij een scan ondergaan en wordt haar situatie van nabij opgevolgd. “Maar nu is vooral rusten aan de orde.” De fietser pleegde na het ongeval vluchtmisdrijf.

“Jacky heeft nog alles geprobeerd om er toch bij te zijn op het Kerstgala, maar is door haar ongeval niet mobiel. En dat vindt ze verschrikkelijk”, zo weet de organisatie van het Kerstgala nog.

Als vervangact kon de organisatie rekenen op Koen Crucke, een goeie vriend van Lafon.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees