Levensechte Kerstman

Mysterie in een klein dorpje: wie is de anonieme weldoener die geld bij de mensen in de brievenbus steekt?

Mysterie in een klein dorpje: wie is de anonieme weldoener die geld bij de mensen in de brievenbus steekt?

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

In een klein dorpje in Walsall in de buurt van het Britse Cambridge hebben verschillende families een gulle gift gekregen van een anonieme weldoener. Toen ze hun brievenbussen openden vonden ze een goedgevulde enveloppe. In het totaal zijn er duizenden ponden uitgedeeld, zo schrijft The Sun.

Het kleine dorpje kan het maar niet vatten dat er een levensechte Kerstman zijn ronde heeft gedaan. Op middernacht vulde de mysterieuze schenker de brievenbussen in het dorp. Op de mat in hun huizen vonden ze elk een enveloppe met 50 pond in, ongeveer 56 euro. Een zestigtal gezinnen kreeg zo’n gevulde brief.

Zodra ze die vonden, liepen de bewoners naar buiten. Niet om de Kerstman aan te treffen, maar om andere verwarde buren te zien met dezelfde enveloppe. Van de weldoener geen spoor. Ook op de brief zelf was geen informatie te vinden over de schenker zijn identiteit. Dit waren de enige woorden die erop stonden: “Jezus houdt van je.”

Kirsty Tapper (26) vertelt aan The Sun hoe ze meteen goed gezind werd van de gulle gift. “Ik had moeten werken in het ziekenhuis op kerstdag, maar door de mysterieuze brief was ik meteen in de sfeer. Het is toch geweldig dat een volslagen vreemde zijn geld weggeeft. We gaan hem toch proberen te zoeken, gewoon om hem te kunnen bedanken. Ik zou het heerlijk vinden om hem te kunnen vertellen hoe geweldig hij is.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees