Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Zevenkoppig Limburgs gezin herkent zich in populaire Nederlandse Instagramster: “Gezinnetje was compleet…en toen kwam de tweeling”

Zevenkoppig Limburgs gezin herkent zich in populaire Nederlandse Instagramster: “Gezinnetje was compleet…en toen kwam de tweeling”

An en David met Mathis (6), tweeling Yaro en Yuna (9) en Lou en Cas (1). “Toen de gynaecoloog het woord tweeling uitsprak, trok ik toch even bleek weg”, lacht David. Foto: KH

Leopoldsburg -

Drie kinderen telde het nieuw samengestelde gezin Beckers-Berckmans, en toen kwam plots het nieuws dat mama An opnieuw zwanger was. “Ongepland, maar nieuw leven in ons gezinnetje was meer dan welkom”, vertelt papa David. De échte schok kwam pas bij de gynaecoloog, toen er op de eerste echo niet één, maar twee kloppende hartjes oplichtten. “Het begin van een leven vol chaos”, lacht de pater familias van het zevenkoppige Heppense gezin. An en David herkennen de verhalen van de in Nederland ontzettend populaire Instagramster ‘The Nono Notes’.

Nog één zoon of dochter erbij, en onze familie is compleet. Met die gedachte begon het Nederlandse koppel Manon en Jorn in 2015 opnieuw aan kinderen, een jaar nadat ze een tweeling op de ...

Het beste van Enkel voor abonnees