Stormloop op de Fokkof-trui van Barbara Sarafian

Stormloop op de Fokkof-trui van Barbara Sarafian

Foto: dirk leunis

Het loopt storm voor de ­‘FoKKoF’-trui die actrice Barbara Sarafian (49) droeg tijdens De Slimste Mens ter Wereld. De eerste twee ladingen waren in één namiddag uitverkocht.

“Mensen mailen mij: ik moét die trui hebben. Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.” (lacht)

FoKKoF of fuck off, dat is het motto van die trui. Geen agressieve fuck off, benadrukt Barbara Sarafian. “Fokkof is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: Jongens, ken uw prioriteiten.

Sinds de actrice de trui met dat opschrift aan Erik Van Looy cadeau deed in De Slimste Mens ter Wereld, is de vraag niet meer bij te houden. Ik heb twee voorraden via de site barbarasarafian.com aangeboden en die waren in één ­namiddag weg. Ik wil het beperkt houden, maar langs alle kanten worden vrienden en kennissen van mij aangesproken of zij niks kunnen regelen. Nu moeten we bekijken of we ermee doorgaan. Vrienden zeggen me dat ik de collectie zelfs moet uitbreiden, maar ik blijf wel nog altijd actrice. Ik moet tegen 5 januari nog een theatertekst schrijven.” (lacht)

“Nu is alles uitverkocht, volgende week pik ik de draad weer op. Ik wil ook de controle behouden, ervoor zorgen dat iedereen netjes bediend wordt. Ik zou zeggen: hou de website in de gaten. Eén meisje heeft de pull alvast gekocht om er in New York mee voor de Trump Tower te gaan staan. Dat vind ik wel grappig, ja.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees