Nu ook officieel: Anderlecht-flop is na een half seizoen alweer weg

Nu ook officieel: Anderlecht-flop is na een half seizoen alweer weg

Foto: Isosport

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de huurovereenkomst van Robert Beric is stopgezet. Anderlecht nam de Sloveense aanvaller afgelopen zomer in het slot van de transfermarkt op huurbasis over van Saint-Étienne, maar Beric kon zich op geen enkel moment doorzetten en is vervroegd teruggekeerd naar Frankrijk. De spits is meteen mee op stage getrokken naar het Spaanse Murcia.

"Saint-Etienne heeft een akkoord bereikt met Andelecht over de stopzetting van de huurovereenkomst van Robert Beric", klinkt het op de website van Les Verts. "De Sloveens international is erin geslaagd om nog met de groep richting Spanje, waar de spelersgroep tot vrijdag op trainingskamp is."

Beric kwam in totaal zes keer in actie voor Anderlecht en wist geen enkele keer te scoren. De 14-voudige Sloveense international verdween na twee korte invalbeurten al snel uit de selectie. Eind november werd hij heropgevist en in de topper tegen Club Brugge mocht hij plots starten, zijn enige basisplaats bij Anderlecht. Het draaide uit op een sisser, paars-wit kreeg een 5-0 pandoering om de oren.

Corrigeer