Man kreeg zwaar ongeval vlak voor bevalling van zijn vrouw. Toen zijn zoontje hem bezocht, ontwaakte hij uit zijn coma

Man kreeg zwaar ongeval vlak voor bevalling van zijn vrouw. Toen zijn zoontje hem bezocht, ontwaakte hij uit zijn coma

Themabeeld Foto: ss

Zijn vrouw was 38 weken zwanger toen James Spence een ongeval kreeg met de motor. Hij liep hersenschade en een schedelbreuk op, waardoor de dokters hem in een coma moesten brengen om te herstellen. Zijn vrouw moest bevallen zonder hem aan haar zijde, maar toen ze haar zoontje meenam naar het ziekbed van haar man, ontwaakte die voor het eerst uit zijn coma. “Ik maakte me zoveel zorgen dat ons kind zijn vader niet zou leren kennen.

De 25-jarige James Spence lag in een coma toen zijn vrouw Charlene Pope beviel van hun zoontje Carter. De jonge mama maakte zich veel zorgen om haar man, maar ook over het feit dat hun zoontje zijn vader misschien wel nooit zou leren kennen. “Maar ik denk dat het de baby is die hem heeft doen ontwaken”, vertelde de vrouw aan The Sun.

Nauwelijks tien dagen na zijn motorongeval, en twee dagen na de geboorte van Carter, ontwaakte James uit zijn coma. Twee dagen lang hadden zijn vrouw en zoontje elk mogelijk moment bij hem doorgebracht. “Een mirakel”, zo noemt Charlene het.

“In het begin had hij nog last van licht geheugenverlies, dus telkens hij wakker werd na een dutje moesten we hem eraan herinneren wie Carter was. Zijn evenwicht was ook nog niet in orde, dus we konden hem Carter niet te lang laten vasthouden.”

Geheugenverlies of niet, James kon geen genoeg krijgen van zijn pasgeboren zoontje. Het ongeval is nu zo’n half jaar geleden en James herstelde nagenoeg volledig van de crash. “Het is een happy end, wat nu is hij thuis en genieten we gewoon van onze kleine familie.” En er is meer heuglijk nieuws, want James en Charlene staan op trouwen.

“We hebben ons huwelijk gepland voor november 2018. Het ongeval heeft ons doen beseffen dat het leven in een oogwenk voorbij kan zijn.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees