Celebs

Katrien bejubelt tien jaar met haar “gekke man” Steven Van Herreweghe

Katrien bejubelt tien jaar met haar “gekke man” Steven Van Herreweghe

Foto: if

Terwijl haar man Steven Van Herreweghe (40) zaterdag een stukje van de Radio 2-uitzending 1000 Klassiekers voor zijn rekening nam, kreeg hij alle lof van de wereld toegezwaaid door zijn partner Katrien Vanderlinden (31).

Die zette een foto op Instagram, genomen door hun bijna vier jaar oude zoontje Flynn. Zaterdag was het tien jaar geleden dat Katrien “deze gekke man” leerde kennen in Café Allee in Leuven: “Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze twee ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wil inhuren om een videocaptatie te doen van twee bronstige emoes op het podium. Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou!”

Het koppel ging in 2015 uit elkaar, maar kwam een jaar later weer samen.

 

Op 30 december 2007 leerde ik deze gekke man kennen in Café Allee in Leuven. Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle geweldige vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze 2 zalige ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk ook de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wilt inhuren om een videocaptatie te doen van 2 bronstige emoe’s op het podium. Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou! <3 <3 ?? pic credits: Flynn Van Herreweghe ??

Een bericht gedeeld door Katrien Vanderlinden (@katrien_vanderlinden) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees