Politie probeert hongerige eekhoorn uit huis te verjagen, maar daar is het dier duidelijk niet blij mee

Politie probeert hongerige eekhoorn uit huis te verjagen, maar daar is het dier duidelijk niet blij mee Video: Facebook - Brockport Police Department

De politie van het Amerikaanse Brockport kreeg vrijdag een ongewone oproep binnen. Een eekhoorn was namelijk een woning binnengedrongen en had zich op de koekjes in de keuken gestort. Aan de agenten de taak om het knaagdier te verjagen, al hadden ze deze ‘verwelkoming’ totaal niet zien aankomen.

De hongerige eekhoorn was duidelijk niet van plan om zijn koekjes te delen met de anderen in de woning. Dat mocht een van de agenten zelfs aan den lijve ondervinden. Toen hij samen met een collega de keuken betrad, aarzelde het knaagdier geen moment om een van de agenten te bespringen. Een schaterlach bij de mannen volgde, al was daarmee het probleem voor de bewoners nog niet van de baan.

Beelden van het grappige incident kwamen een dag later op Facebook terecht. “Uiteindelijk konden de agenten het dier vangen en buiten vrijlaten zonder verwondingen”, schreef het korps er nog bij. “De politie van Brockport zal altijd nog die extra stap verder gaan om hun burgers te helpen.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees